Route en parkeerinfo

Route bezoek adres ‘s-Hertogenbosch
Vroegh Advocaten is gevestigd in een karakteristiek, neo-renaissancecistisch pand aan de stationsweg in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Ons kantoor is goed bereikbaar per auto en per trein. Parkeren kunt u in de parkeergarage op het Stationsplein. Tevens is het Centraal Station op loopafstand. 

Openbaar vervoer
Als u uit het Centraal Station komt gaat u rechtdoor over de rotonde. Na ongeveer 200 meter is het aan uw rechterhand. Ongeveer 2 minuten lopen.

Met de auto
A2 richting ‘s-Hertogenbosch, volg de borden naar het Centraal Station, parkeer uw auto in de parkeer garage centraal station.

Route bezoek adres Haarlem
Vroegh Advocaten is gevestigd in een karakteristiek, neo-renaissancecistisch pand uit 1882 aan de Nieuwe Gracht in het centrum van Haarlem. Ons kantoor is goed bereikbaar per auto en per trein. Parkeren kunt u aan de gracht of in de parkeergarage Stationsplein. Tevens is het Centraal Station op loopafstand. 

Openbaar vervoer
Als u uit het Centraal Station komt gaat u naar links en meteen naar rechts de Jansweg op. Deze loopt u uit totdat u aan uw rechterhand de Nieuwe Gracht ziet. Ongeveer 7 minuten lopen.

Met de auto
A9 richting Haarlem, volg de borden naar het Centraal Station, vanaf de achterkant van het Centraal Station linksaf de Kruisweg op, bij de Parklaan rechtsafslaan, bij de T-splitsing links aanhouden, op het Nassauplein na 120 m linksaf de Nieuwe Gracht oprijden.